Boot stralen en coaten

Alles onder één dak
Offshore spuiten
Interne opleiding
Ligt jouw boot in Zuid-Holland en is het nodig om deze te stralen en te coaten? Dan is het een goede zet om ons, Schavicast uit Stellendam, te benaderen. Wij beschikken over ruime vakkennis op het gebied van straal- en coatingwerkzaamheden. Je neemt bij ons een uitgebreid servicepakket af waarmee wij jouw constructies onderhouden door deze te stralen, conserveren en controleren.
Heb je vragen of wil je meer informatie?

Mail ons direct
Bel ons direct

Met zorgvuldigheid zullen wij jouw boot stralen en coaten

Binnen het onderhoud voor alle maritieme objecten, waaronder een boot, realiseren wij het stralen en coaten. Het stralen van een boot is mogelijk op iedere plaats in Zuid-Holland. Ook in Rotterdam stralen en coaten wij jouw boten dus zonder problemen. Het coaten van een boot wordt zowel op de traditionele wijze gedaan als door de verf te spuiten op de boot. Afhankelijk van jouw opdracht en wensen, passen wij de wijze van stralen en coaten van jouw boot aan. Hiermee krijg jij het best mogelijke en duurzame resultaat voor jouw vaartuig.

stralen-en-coaten

Neem contact met ons op voor het benodigde straal- en coatingwerk

Bereikbaarheid is een belangrijk onderdeel van de service die wij van Schavicast uit Stellendam als straal- en coatingbedrijf leveren. Deze service leveren wij 24/7, waardoor wij een betrouwbare partij zijn voor jouw onderhoud en reparaties. Jouw materiaal laten wachten tot het begeeft, is geen optie. Voor het stralen en coaten van een boot zijn wij de gehele dag te bereiken via +31 187 493 460 of door een e-mail te sturen naar info@schavicast.nl. Wij zijn ook altijd op zoek naar nieuwe vakmensen die de uitdaging van ons werk aan willen gaan.