Marine objecten stralen en coaten

Alles onder één dak
Offshore spuiten
Interne opleiding
Wanneer jouw marine objecten onderhoud nodig hebben in de vorm van stralen en coaten, benader je Schavicast uit Stellendam, in regio Rotterdam. Dit onderhoud dient tegelijkertijd als een vorm van preventie. Wij geloven namelijk stellig dat preventief marine objecten stralen en coaten beter is dan wanneer er al veel verwering heeft plaatsgevonden.
Heb je vragen of wil je meer informatie?

Mail ons direct
Bel ons direct

Ons ervaren personeel weet vakkundig jouw marine objecten te stralen en te coaten

Al het personeel dat wij in dienst hebben, heeft intern een gedegen opleiding gevolgd. Kwaliteit in het stralen en coaten van jouw marine objecten is namelijk uitermate belangrijk voor ons. Naast de expertise van onze vakmensen staat ook service bij ons hoog in het vaandel. Zijn er abrupt straal- en coatingwerkzaamheden in Rotterdam nodig? Ons bedrijf is 24/7 bereikbaar om zo snel mogelijk voor jou aan de slag te gaan. Wij weten als geen ander dat het niet tijdig uitvoeren van onderhoud of reparatie aan bijvoorbeeld vaartuigen funest is voor jouw bedrijf.

stralen-en-coaten

Schakel ons in voor uw straal- en coatingwerkzaamheden

Schavicast uit Stellendam is een straal- en coatingbedrijf dat al jarenlang gespecialiseerd is het stralen en coaten van marine objecten die blootgesteld worden aan de elementen. Ook wanneer er sprake moet zijn van snel stralen en coaten, zijn wij de geschikte partij. Onze werkzaamheden verrichten wij met grootst mogelijke zorg voor jou, ons personeel, maar ook voor het milieu. Om dit te bewijzen worden er met regelmaat kwaliteitscontroles uitgevoerd. Neem contact met ons op via +31 187 493 460 of stuur een e-mail naar info@schavicast.nl. Wij staan je graag te woord over onze werkwijze en mogelijkheden.