Alles onder één dak: schoonmaken, stralen, schilderen en quality control

arrow-right/black Ontdek wat wij doen voor de Marine industrie

TOTAAL SERVICEPAKKET

Schepen in de maritieme sector worden 24/7 blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. Om te voorkomen dat dit de duurzaamheid van de materialen aantast, is het onderhoud en preventiewerk op schepen van essentieel belang.

Met een kwart eeuw ervaring is Schavicast op dit gebied een echte specialist. Wij bieden een compleet servicepakket om jouw schepen en materialen te onderhouden. Ons uitgangspunt is een duurzame samenwerking waarbij we jou voor 100% ontzorgen.


Diensten

Bekijk onze services voor de marine sector

 • Stralen +

  Een goed begin is het halve werk en de juiste voorbehandeling van schepen en andere staalconstructies is cruciaal voordat er met verven wordt begonnen. Schavicast beheerst alle gewenste technieken, zoals het ontroesten met bikhamers en andere hulpmiddelen, waaronder gritstralen, waterstralen, stofvrij stralen en vacuümtechnieken. Deze werkzaamheden kunnen op onze eigen werkplek en bij jou op locatie worden uitgevoerd.

 • Schilderen +

  Van traditioneel ambachtswerk met kwast en roller tot geavanceerd spuitwerk: onze professionals beheersen de kneepjes van het schildersvak. Dankzij onze interne scholing bieden wij kwaliteit op het gebied van schilderwerk.

 • Quality control +

  Voor ons is kwaliteit niet slechts een belofte, maar iets wat we aan jou bewijzen. Om jou te laten zien wat de kwaliteit van ons opgeleverde werk is, verrichten onze NACE-inspecteurs een uitgebreide quality control. Daarvoor gelden strenge normen die de maatstaf vormen voor de kwaliteit en duurzaamheid van ons werk. Door jou rapport uit te brengen over deze quality controls, heb je van A tot Z inzicht in het werk dat wij voor jou verrichten.

 • Totaalpakket +

  Wil jij de materialen op je schip in optimale staat houden? Met het totaalpakket van Schavicast nemen wij jouw schoonmaak, straal- en schilderwerk uit handen.

 • Duurzaam partnerschap +

  Wij zijn jou niet enkel als klant, maar als volwaardig partner. Die opvatting staat aan de basis van de duurzame relaties die wij, in sommige gevallen al meer dan 20 jaar, met onze opdrachtgevers onderhouden. Dat zorgt voor betrouwbaarheid en transparantie, maar ook voor diepgaande kennis van uw schip, boot of booreiland.

 • Alles onder één dak +

  Met tientallen jaren ervaring en een fijnmazig netwerk, zijn wij in staat om alle mogelijke reinigings-, schilder- en straalwerkzaamheden voor je uit te voeren. En dat doen we uitsluitend met intern opgeleid personeel, want wij begrijpen dat écht goed schilder- en straalwerk alleen door vakmensen kan worden uitgevoerd. Centraal in onze werkwijze staat de opvatting dat we jou voor 100% willen ontzorgen. Hoofdzaak of bijzaak; wanneer je Schavicast ingeschakeld, zorgen wij dat het goedkomt.

 • Transparantie en quality control +

  Voorkomen is altijd beter dan genezen. En voorkomen begint bij het leveren van de allerbeste kwaliteit. Die kwaliteit beperkt zich niet alleen tot het opgeleverde werk, maar is ook van toepassing op een veilige omgeving en een milieuvriendelijke werkwijze. Wij bieden volledige transparantie over de kwaliteit van ons werk en garanderen dat dit volgens de strengste normen wordt uitgevoerd. Om dit inzichtelijk te maken, voeren onze NACE-inspecteurs geavanceerde kwaliteitscontroles uit en rapporteren die aan jou.

 • Snelheid en flexibiliteit +

  In de visserij, de offshore en de maritieme sector krijgt het materiaal het zwaar te verduren. Maar stagnatie is funest. Daarom zetten wij dagelijks alles op alles om jou zo snel mogelijk te bedienen en ontzorgen. We zijn hiervoor 24/7 bereikbaar en kunnen te allen tijde direct voor je aan de slag te gaan. Ons werk stopt pas als jij tevreden bent. Altijd. Hoe dan ook.