Offshore spuiter

Alles onder één dak
Offshore spuiten
Interne opleiding
Een offshore spuiter van Schavicast uit Stellendam verricht de benodigde spuitwerkzaamheden op jouw offshore staalconstructie. Voorafgaand aan dit spuitwerk moet de ondergrond goed gestraald worden. Het stralen gebeurt om de ondergrond van de beste basis te voorzien waarna het spuitwerk goed hecht.
Heb je vragen of wil je meer informatie?

Mail ons direct
Bel ons direct

Welke werkzaamheden worden verricht door een offshore spuiter?

Vanuit ons bedrijf werkt ons personeel zowel aan land als offshore. Dezelfde kwaliteitstandaard die nageleefd wordt bij door een van onze scheepvaart schilders in Rotterdam, leven wij na in de werkzaamheden offshore. Een offshore spuiter conserveert het object door het aanbrengen van meerdere lagen spuitwerk. Deze lagen dragen bij aan de duurzaamheid die nageleefd wordt in de quality control. De werkzaamheden offshore verrichten onze werknemers ook vanuit een totaalpakket. Hiermee onderhouden en beschermen onze mensen jouw staalconstructie. Het totaalpakket van ons straal- en coatingbedrijf bestaat uit de volgende services:

  • Stralen
  • Conserveren
  • Quality control

stralen-en-coaten

Neem contact met ons op wanneer je een vakkundige spuiter nodig hebt

Of het nu stralen en poedercoaten is het leveren van een offshore spuiter; wij deinzen niet terug voor een uitdaging. Zoek jij een bedrijf dat naast offshore spuiten ook kan stralen en coaten in Rotterdam? De werknemers van Schavicast uit Stellendam doen het allemaal, ook het stralen van schepen. Bereik ons telefonisch via +31 187 493 460 of stuur een e-mail naar info@schavicast.nl.