Alles onder één dak: stralen, conserveren en quality control

arrow-right/black Ontdek wat wij doen voor de Offshore industrie

De staalconstructies van booreilanden en productieplatformen in de offshore-sector worden elke dag opnieuw aangetast door corrosie en klimaat. De voorbewerking en het onderhoud van deze constructies zijn daardoor erg belangrijk.

Met ruime vakkennis is Schavicast een echte specialist op dit gebied. Wij beschikken over een uitgebreid servicepakket om jouw constructies optimaal te onderhouden en te stralen, conserveren en controleren. Ons uitgangspunt is een langdurige samenwerking waarbij we jou van alle benodigde service voorzien.

 


Diensten

Bekijk onze services voor de offshore-vestiging

 • Stralen +

  De voorbehandeling van staalconstructies is cruciaal voordat er met conserveren wordt begonnen. Schavicast beheerst alle denkbare en gewenste technieken om dit uit te voeren, zowel in onze eigen werkplaats als op locatie.

 • Conserveren +

  Onze medewerkers worden intern door Schavicast opgeleid en beschikken over uitstekende vakkennis. Een van hun specialiteiten is conserveren. De laagopbouw wordt hier na het straalwerk opgespoten met airless spray, HVLP en elektrostatisch natlakken. Om er zeker van te zijn dat dit op duurzame wijze gebeurt, is het aanbrengen van drie of vier lagen gebruikelijk. Uiteraard werken wij volgens de normen van het NORSOK of ISO-systeem.

 • Quality control +

  Kwaliteit draait voor een groot deel om duurzaamheid. Wij willen dat ons opgeleverde werk zolang mogelijk in optimale staat blijft. Dat doen wij door strenge milieu- en veiligheidsnormen te hanteren en kwaliteitsscores te laten uitvoeren door onze NACE-inspecteurs. Hierdoor is kwaliteit niet slechts een richtlijn, maar een aantoonbaar resultaat.

 • Totaalpakket +

  Wil jij je offshore-staalconstructies in optimale staat houden? Met het totaalpakket van Schavicast leveren wij jou alle mogelijke straal- en conserveringswerkzaamheden.