Schepen stralen

Alles onder één dak
Offshore spuiten
Interne opleiding
Schepen stralen in de omgeving van Rotterdam behoort voor de medewerkers van Schavicast uit Stellendam tot de kern van hun werkzaamheden. Deze ervaring zie je als klant terug wanneer je ons bedrijf hiervoor benadert. Het uitvoeren van de straalwerkzaamheden doen wij op onze eigen locatie of, indien gewenst, bij jou op locatie.
Heb je vragen of wil je meer informatie?

Mail ons direct
Bel ons direct

Wij passen verschillende technieken toe wanneer wij schepen stralen

Voor het straalwerk in de scheepvaart is expertise in de materialen en objecten nodig. De vakmensen van Schavicast beschikken hierover. Onze werknemers gebruiken verschillende technieken om schepen te stralen, waaronder de volgende technieken:

  • Gritstralen
  • Waterstralen
  • Stofvrij stralen

Onze medewerkers passen meerdere technieken toepassen waardoor altijd het beste resultaat gerealiseerd wordt. Na het stralen nemen wij ook het schilderen van de boten over. Door het leveren van een totaalpakket van snel stralen en coaten nemen wij het volledige onderhoud van jouw maritieme objecten van je over.

stralen-en-coaten

Geef het stralen van jouw objecten uit handen

Schakel straal- en coatingbedrijf Schavicast uit Stellendam in zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over het onderhoud van jouw maritieme, industriële of incourante objecten. Het effect dat het klimaat heeft op de schepen wordt tijdig aangepakt middels het stralen door onze specialisten. Hiermee worden jouw objecten aan land en offshore het beste beschermd. Word jij onze volgende vaste klant? Neem telefonisch contact met ons op via +31 187 493 460 of stuur een e-mail naar info@schavicast.nl.