Straal- en coatingbedrijf in Rotterdam

Alles onder één dak
Offshore spuiten
Interne opleiding
Schavicast uit Stellendam is hét straal- en coatingbedrijf in regio Rotterdam. Al meer dan twintig jaar zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van maritieme, industriële en incourante objecten die te leiden hebben onder water en wind. Service staat bij ons personeel hoog in het vaandel en je rekent bij ons op hoge kwaliteit.
Heb je vragen of wil je meer informatie?

Mail ons direct
Bel ons direct

Ons straal- en coatingbedrijf verricht werkzaamheden in de hele regio van Rotterdam

In het maritieme hart van Nederland is er veel onderhoud te verrichten aan uiteenlopende objecten, waaronder scheepvaart. Wegens de invloed die de elementen hebben, is het nodig om zowel preventief als om onderhoudsredenen marinevaartuigen te stralen/coaten. Daarnaast reken je op ons straal- en coatingbedrijf voor de onder andere de volgende werkzaamheden:

stralen-en-coaten

Informeer naar de mogelijkheden van ons bedrijf voor jouw objecten

Vanuit onze jarenlange ervaring als straal- en coatingbedrijf weet het personeel van Schavicast uit Stellendam als geen ander hoe belangrijk kwalitatief onderhoud aan maritieme objecten is. Ons bedrijf staat garant voor deze kwaliteit doordat wij ons personeel intern goed opleiden. Het stralen en coaten in Rotterdam en daarbuiten wordt daarom altijd vakkundig uitgevoerd. Neem contact met ons straal-en coatingbedrijf op via +31 187 493 460 of stuur een e-mail naar info@schavicast.nl om onze werkzaamheden te bespreken.