Stralen en coaten in regio Rotterdam

Alles onder één dak
Offshore spuiten
Interne opleiding
Schavicast uit Stellendam is gespecialiseerd in het stralen en coaten van maritieme objecten in de omgeving van Rotterdam. Al tientallen jaren houden wij ons bezig met reinigings-, schilder- en straalwerkzaamheden die benodigd zijn bij maritieme objecten. Je wordt volledig ontzorgd in het proces als je voor onze expertise kiest.
Heb je vragen of wil je meer informatie?

Mail ons direct
Bel ons direct

Wij stralen en coaten uw maritieme objecten in Rotterdam vakkundig

Voordat wij als schilder binnen de scheepvaart aan de slag kunnen, zal er een voorbehandeling plaats moeten vinden. Het stralen en coaten wordt beide door ons vakkundige personeel uitgevoerd. Zij zijn geschoold in alle technieken die nodig zijn om jouw objecten te voorzien van een nieuwe laag verf. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar, hierdoor is het totaal onderhoud van marine objecten mogelijk in onze werkplaats of bij jou op locatie.

stralen-en-coaten

Neem contact met ons op over onze straal- en coatingwerkzaamheden

De medewerkers van straal- en coatingbedrijf Schavicast uit Stellendam staan klaar voor het stralen en coaten van jouw maritieme objecten. Deze objecten doorstaan continu de effecten van de elementen en hebben daarom geregeld onderhoud nodig om duurzaam inzetbaar te blijven. Wanneer je verzekerd wilt zijn van kwalitatief onderhoud en een vakkundige uitvoering van straalwerk aan scheepvaart, kies je voor ons bedrijf. Bel ons via +31 187 493 460 of stuur een e-mail naar info@schavicast.nl als je meer wil weten over ons en onze werkzaamheden.