Stralen en poedercoaten

Alles onder één dak
Offshore spuiten
Interne opleiding
Wanneer het stralen en poedercoaten van jouw objecten nodig is in regio Rotterdam, schakel je Schavicast uit Stellendam in. Poedercoaten is een alternatieve methode om een coating aan te brengen ten opzichte van traditioneel verven. Het aanbrengen van een poedercoating maakt objecten beter bestand tegen invloeden van de elementen.
Heb je vragen of wil je meer informatie?

Mail ons direct
Bel ons direct

Voor het stralen en poedercoaten van jouw objecten kies je onze specialisten

Vakkundig stralen van scheepvaart is uitermate belangrijk voorafgaand aan het poedercoaten. Wanneer je kiest voor poedercoating moet de ondergrond hier namelijk goed voorbereid voor zijn. Als ondanks het stralen de ondergrond onvoldoende schoon is, zal de coating niet goed hechten. Gelukkig reken je voor kwalitatief stralen en poedercoaten op de experts van ons straal- en coatingbedrijf. Na het volgen van een interne opleiding is al ons personeel goed opgeleid en in staat de benodigde werkzaamheden aan jouw objecten te verrichten.

stralen-en-coaten

Vul ons contactformulier in wanneer je onze specialisten wilt laten stralen

Of er nu spoed is waardoor het stralen en coaten snel moet, of je een samenwerking aan wilt gaan voor regelmatig onderhoud; het personeel van Schavicast uit Stellendam staat 24/7 voor je klaar. Iedere werknemer van ons bedrijf levert ongeacht het tijdstip het beste resultaat in stralen of poedercoaten. Je kunt ons bereiken via +31 187 493 460 of door een e-mail te sturen naar info@schavicast.nl. Wil jij je aansluiten bij ons bedrijf en behoren tot ons personeel? Bekijk dan eens onze openstaande vacatures. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven vakmensen.